كليساي خانگي

آنچه در اين نوشتار مورد مطالعه قرار ميدهد بدون شك مربوط به هموطنان مسيحي مومن به آئين الهي نيست كه بصورت متعارف و مقبولي در آئين اسلام و همچنين قانون درحال اداي فرايض ديني خود مي باشند، بلكه اين نوشتار ناظر برفعاليت هاي غير قانوني مسيحيت تبشيري و كليساهاي خانگي است كه خصوصا با رويكردي صهيونيستي و ضد انساني به نشر عقايد باطل و انحرافي آئيني فرقه اي مي پردازند.
اين همان فرقه اي است كه شبانش در شبكه كليساي تلويزيوني نجات فرياد ميزند:«کسی که اسرائیل را لعنت می‌کند در حقیقت به خودش لعنت می‌فرستند چون اسرائیل سرزمین مقدسی است پس کسی که می‌گوید مرگ بر اسرائیل آن مرگ به خودش بر می‌گردد.»
دراين مطلب ابتدا به شرح برخي از شيوه هاي جذب مسيحيت تبشيري ، قشرهاي مستعد براي پيوستن به اين گروه و سپس مراحل پيوند خوردن معدودي از افراد فريب خورده خواهيم پرداخت.


سوءاستفاده از جهل افراد نسبت به دين اسلام
اغلب افرادي كه به آئين صهيونيستي مسيحيت تبشيري در ايران جذب شده اند در اولين برخورد با متقدانشان ، باب هايي از كتاب مقدس و انجيل را مرور ميكنند و مدعي ميشوند كه در هيچ ديني من جمله اسلام تعاليمي ازين دست وجود ندارد.
نگارنده از يكي ازين افراد سوال ميكند:شما چند آيه از قرآن را قرائت كرده ايد و نديده ايد آموزه هاي انساني تر و بلند تر از آنچه هر روز و پس از گرويدن به اين فرقه با خود تكرار ميكنيد؟و البته هيچ جوابي در ارئه به سوال وجود ندارد.

ادعاي شفا بخشي و اعجاز و كرامات
يكي از اصلي ترين روش هاي جذب در مسيحيت تبشيري ادعاهاي واهي شفاي بيماران جسمي و روحي و سلسله اقداماتي نظير جن گيري و شفاي معلولان است.
تصاویر و متون تولید شده توسط دستگاه‌های تبلیغاتی مسیحیت عمدتا در بخش ویژه‌ای شامل معجزات مورد ادعا واقع می‌شود. زنان و پیرانی که از بیماری‌های سخت نجات یافته‌اند بیشترین حجم تبلیغات را به خود اختصاص می‌دهند. در حقیقت این دسته از مروجان مسیحیت امیدوارند با بزرگ‌نمایی و دروغ‌پردازی پیرامون احتمال انجام معجزه در قبال بیماران و گرفتاران، طمع ناآگاهان را در جذب به مسیحیت برانگیزند.
كليساهاي تلويزيوني فارسي و غير فارسي خصوصا براي اغواي بيماران و اشخاصي كه از عدم سلامت جسمي رنج مي برند ، دائما تصاوير سختگي را پخش ميكند كه افراد فلج و از كار افتاده با سر دادن شعارهاي هيجان برانگيز شبان ها "هاله لويا" از جاي خود به يكباره بلند ميشوند و شفا مي يابند.
البته اين تمام نمايش نيست ، بلكه شبان هاي شو من ادعا ميكنند كه وقتي به مسيحيت وارد ميشوند به تمامي زبان هاي جهان سخن ميگويند و ميشنوند و اين دروغي واهي و غير قابل اثبات از سوي اين افراد است.
صحنه هاي جن گيري متوهمانه ديگر روش اغواگري در اين فرقه است كه سرشار ازفريادهايي است كه خصوصا زنان براي رهايي از اجنه سر ميدهند و بدست شبان هاي كليساهاي تلويزيوني و هنر پيشگان سينمايي از شر جن رها ميشوند.
شايد اين صحنه ها انسان را به ياد تصاوير جن گيري فرقه شعور كيهاني نيز بياندازد كه از همين روش براي فريب افكار عمومي و هرچه گرم تر كردن بازار فقه بهره برداري ميكند.


سوژه سازي از به اصطلاح طلبه هاي مسيحي شده 
ايجاد پيوند رواني و شكل دهي تحير رواني از جمله شگردهاي مورد استفاده فرقه مسيحيت تبشيري براي جذب افراد نا آگاهي مي باشد كه بجاي تامل در آيات نوراني قرآن دل به اباطيل سركردگان اين فرقه ميبندند و فريب تبليغات دروغين اين عناصر را ميخورند.
بر اساس نتایج یک تحقیق انجام شده در این زمینه، این دسته از تبلیغات مسیحیت حاوی هجمه علیه اسلام، عشق منحرف، محبت ظاهری، تساهل و تظاهر به مثبت‌اندیشی است که ماهیت این تبلیغات در آن آشکار است.
حال آنكه البته محتمل است افرادي كه داراي بيماري هاي رواني و روحي شدي و يا مسائل اخلاقي حاد بوده اند ، از مدارس ديني اخراج و با بهايي اندك به استخدام بنگاههاي تبليغاتي مسيحيت تلويزيوني درامده باشند كه امري عادي است و طبيعتا هر قشر اجتماعي مي تواند با اين مشكلات روبرو شود.


تبليغات گسترده ضد ديني و ضد صلح
برخلاف مسيحيت حقيقي كه داير بر احترام بر اديان ديگر و آئين هاي الهي است ، اين گونه از مسيحيت انحرافي كه جمعي از مجموعه رويكردهاي صهيونيستي و شرك آميز مي باشد ، بقاي خود را درگرو توهين و تحقير ساير مقدسات خصوصا آئين نجات بخش اسلام ميداند.
اسلامي كه با پيشروي غير قابل توقف و پر شتابش در انگلستان ، آمريكا ، فرانسه ، آلمان و كانادا ، بعنوان قدرتمندترين كشورهاي مسيحي ، مجموعه آئين مسيحيت را مورد تهديد جدي قرار داده و منجر به اين شده است كه عملا دولتمردان غربي هزينه هاي بسيار گزافي را در راستاي مقابله با ميل جوانانشان در گسترش اسلام ، صرف تبليغ مسيحيت تبشيري و كليساهاي خانگي در ام القري اسلام كنند.
بسیاری از عناصر فعال در حوزه تخریب دین مبین اسلام به صورت مستقیم و غیر مستقیم در خدمت این نوع ترویج مسیحیت قرار دارند.
همینطور نگاه به برخی از عناوین مطرح شده بیانگر عمق کینه‌توزی این جریان نسبت به ساحت مقدس اسلام، پیامبر اعظم(ص) و خاندان پاک پیامبر اسلام(ص) است. برخی از این فعالیت‌ها به استناد غلط به آیات قرآن و در راستای هجمه علیه معنویات انجام شده است. هجمه علیه اسلام در این تبلیغات در حالی صورت می‌گیرد که مسیحیت واقعی نه تنها منکر اسلام بلکه مبشر آن بوده است.


 عشق به مثابه توهمات جنسي
يكي از اصلي ترين شيوه هاي جذب در مسیحیت تبشیری استفاده از غريزه جنسي براي به بيراهه كشاندن مردم است كه سينماي هاليوود مظهر گسترش اين نوع ابتذال به شمار مي آيد.
درجریان تبلیغ مسسیحیت نیز، استفاده از جاذبه های جنسی به عنوان سلاحی کار آمد فراوان به چشم می خورد؛ سلاحی که بدون داشتن هیچ محدودیتی درباره بسیاری از افراد سست عنصر کارگر می افتد و انان را به دنیایی که هیچ ارتباطی با مسیحیت اصیل ندارد می کشاند.
جالب است که در این راستا بسیاری از انحرافات جنسی و اخلاقی توجیه الهی و قدسی پیدا کرده و به گسترش آن دامن زده می شود. که به عنوان مثال می توان به مجالسی اشاره کرد که همراه با رقص و موسیقی و اختلاط زن و مرد ، تحت عنوان مراسم پرستش عیسی مسیح اشاره کرد.  


استفاده از كمبود محبت و حس تنهايي
تاكيد بيش از حد بر محبت و هديه كردن ظاهري و واهيمحبت به گروندگان مسيحيت از جمله تاكتيك هاي مسيحيت تبشيري براي جذب گروههاي مختلف ، خصوصا جوانان كم اطلاع از آموزه هاي مذهبي مي باشد.
محبت ظاهری از ارکان محتویات این شیوه تبلیغی مسیحیت در ایران است. نامگذاری شبکه‌های تلویزیونی، سایت‌ها، کتب و سی‌دی‌ها نیز بیانگر علاقه‌مندی ظاهری مبلغان به قرار دادن شعار محبت در کانون تبلیغات مسیحیت است.


تظاهر امید به آینده
دیگر محوری که در محتوای تبلیغات مسیحیت به کرات مورد توجه و تکرار قرار می‌گیرد تظاهر امید به آینده است. در حقیقت گردانندگان صحنه تبلیغات مسیحیت دریافته‌اند که انسان امروزی نیازمند امیدواری است و از همین دریچه نهایت تلاش خود را برای مرتبط ساختن امید به آینده جهت دعوت افراد به مسیحیت به کار می‌بندند.
* مثبت انديشي اومانيستي
در سالهاي گذشته (بالغ بر ده سال) گسترش ايده ها و نظريات مرتبط با مثبت انديشي و موفقيت را به قلم نويسندگان غربي و خصوصا به صورت كتاب در كشور شاهد هستيم.
سیل گسترده مکاتب و نظریات مثبت‌اندیشانه اگر چه در برخی موارد حاوی نکات سازنده نیز است، اما تحقیقات به عمل آمده نشانگر این است که کانون تولید و پرورش این مباحث در جریان‌های مبلغ کلیسایی قرار داشته و با انگیزه بسیار قوی دنبال می‌شود. در حقیقت مسیحیت دروغین کنونی می‌کوشد تا با تظاهر به مثبت‌اندیشی خلاء معنوی عمیق پیروانش را پر کند.


شادی کاذب
عنصر بعدی که در تبلیغات مبلغان مسیحیت نقش کلیدی دارد «شادی» است. شاد زیستن به مفهوم مسیحیت یعنی گوش دادن به موسیقی‌های پاپ نگین، خواندن سرودهای دسته جمعی، بوسیدن یکدیگر، رقص، نوشیدن شراب و … این اقدامات که هیچ یک با فرهنگ ایرانی و اسلامی سازگار نیست، مکررا تبلیغ می‌شود. طبیعتا گروه‌هایی از اقشار اجتماعی که تمایلات و قیود مذهبی کمتری دارند به سرعت جذب شده و به ارضای امیال نفسانی خود به نام مذهبی می‌پردازند.


تساهل افراطی
مفهوم تساهل از جمله موارد محتوایی است که به شیوه‌های متعدد در قبال باورهای مذهبی پیروان ادیان تبلیغ می‌شود. در حقیقت به این دلیل تساهل در کانون تأکیدات تبلیغاتی قرار می‌گیرد، چون با استناد و استفاده از عوامل مرتبط با آن می‌توان تعصب دینی را کنار گذاشت. البته باید اضافه شود که تساهل در امور دینی در سال‌های اخیر به دفعات از سوی چهره‌های دگراندییشی نیز تبلیغ شده است و ایشان نیز زمینه‌های پذیرش ذهنی آنرا فراهم آورده‌اند.



کشف و شهود دروغین
مسيحيت انحرافي اولين گروهي است كه پس از آئين هاي خرافي يونان باستان و سرخپوستان آمريكاي لاتين ادعاي حلول را مطرح نمود و توانست اين ايده انحرافي را به ساير جريانهاي مذهبي جهان سرايت دهد.
ادعاهای مضحک و مکرر کشف از کشیشان تلویزیونی و خانگی آنقدر ادامه یافته است که در حال حاضر حتی بسیاری از گروندگان تازه وارد نیز ادعای کشف و شهود می‌کنند.
یکی از اعضای تیم این پژوهش، طی مصاحبه‌ای از فردی مرتد، دلیل تبلیغ دین مسیحیت را سؤال می‌کند، وی پاسخ می‌دهد: «من قصد نداشتم تبلیغ مسیحیت کنم، اما خداوند(مسیح) به من گفت: تو حتما باید پیام محبت من را به دوستان و فرزندانم برسانی و به آنها باید بگویی فیض خدا بر آنانی باد که به دیگران می‌گویند که من به خاطر آنان مصلوب شدم و دوباره بعد از سه روز زنده شدم.»
باید توجه داشت که بر اساس این عقیده بدون مبنا، عالم هستی سه روز از خدایی خداوند بی‌بهره بوده است.

 شبکه‌های ماهواره‌ای و کلیساهای خانگی

امروزه برخي از پدران و مادران ايراني از گرايش فرزندانشان به مسيحيت ابراز نگراني ميكنند و اظهار ميكنند كه فرزندانشان بشدت تحت تبليغات و بمباران وسيع تبليغاتي اين فقه قرار دارند.

تلويزيونهاي كليسايي و كليساهاي خانگي دو ركن مكملي هستند كه حلقه هاي اين زنجيره شوم را در كشور تكميل ميكنند و غار فرقه اي را براي انزواي افراد فراهم مي آورند ، تا انسانها در اين حصار كشي رسانه اي و جغرافيايي به تبديل شدن يك عنصر فرقه اي بيانديشند تا سير حقيقي كمال و دست يابي به حقايق اديان مختلف.
شبکه‌های تلویزیونی ماهواره‌ای و همچنین کلیساهای خانگی در شهرهایی چون تهران، کرج و رشت نقش بسزایی در تبلیغ مسیحیت دروغین در ایران دارند.
کشورهای اسلامی در سال‌های اخیر پذیرای موج وسیع و پردامنه‌ای از تبلیغات مسیحیت بوده‌اند. در این میان ایران اسلامی نیز بیش‌ترین سهم از هجمه‌های این موج را دریافت کرده‌ است.
یکی از موسسات پژوهشی در این زمینه تحقیقی انجام داده است که بر اساس آن تبلیغات تلویزیونی، تبلیغات شهری، تبلیغات در اقشار، تبلیغات در کلیساهای خانگی، اینترنت و اغواگران،۶ راه تبلیغ مسیحیت در ایران است.

تبلیغات تلویزیونی
تلویزیون‌های ماهواره‌ای به صورت‌های گوناگون نقش بسزایی را در اعمال تبلیغات مسیحیت ایفا می‌‌کنند. این مجموعه‌های رسانه‌ای که به صورت شبکه‌ای و کاملا هماهنگ به تحرک می‌پردازند به شیوه‌های گوناگونی، به صورت مستقیم و غیر مستقیم تبلیغات وسیعی را برای مسیحیت به مرحله اجرا در می‌آورند. از جمله این رسانه‌ها که با هزینه‌های بسیار گزافی راه‌اندازی و اداره می‌شوند می‌توان به شبکه‌های «تپش» و «محبت تی‌ وی» ،«نجات»،«امید ایران»،« پارس تی ‌وی» و … اشاره کرد. برخی از این رسانه‌ها نظیر « پارس تی‌‌وی» بنابر دلایل ۲ گانه‌ای همچون حذف کمک مالی از یک سو و عناد با اسلام از سوی دیگر، دست به تبلیغات مسیحیت می‌زنند. محورهای القای این تلویزیون‌ها شامل این موارد است:
الف) تبلیغات مسیحیت صهیونیستی. یکی از مجریان شبکه تلویزیونی «نجات تی‌وی» می‌گوید: «کسی که اسرائیل را لعنت می‌کند در حقیقت به خودش لعنت می‌فرستند چون اسرائیل سرزمین مقدسی است پس کسی که می‌گوید مرگ بر اسرائیل آن مرگ به خودش بر می‌گردد.»
ب) انجام تبلیغات ویژه معتادان و معلولان با استفاده از تصاویر ساختگی و مجعول و انتشار موسیقی و تصاویر هیجان‌آور که به صورت مدام از این شبکه‌ها پخش می‌شود.
ج) نشان دادن مسیحیت به عنوان یک دین فراگیر که توانسته است تمامی نژادها را به خود جذب کند.
این گونه اقدامات عوام‌فریبانه اغلب با انتشار نماهنگ‌هایی از درون ایران نیز همراه می‌شود.

انواع تبليغات شهری
تبلیغات شهری مسیحیت شامل طیف وسیعی از اقدامات می‌شود. دیوارنویسی، ترسیم صلیب بر روی دیوار اماکن عمومی و خصوصی، توزیع رایگان کتاب‌هایی نظیر «بهای محبت»، «‌حیات در مسیح»‌، «تشبه به مسیح»، «‌دروس مقدماتی»، «زندگی تازه»، «آشنایی با کتاب مقدس»، «عیسی کیست؟»‌، «‌کلیسا»، «بشارت شخصی»، «اخلاقیات کتاب مقدس»، «چگونه باید دعا کرد؟»، «چگونه کتاب مقدس را دعا کنیم؟»، «‌روح القدس دوست و یاور شما»، «پرستش مسیحی»، «‌خادم مسیحی»، «‌ازدواج و خانواده»، «طرح الهی-انتخاب شما»، «راهنمای مطالعه انجیل یوحنا»، «اصول اعتاد ما»، «‌ماموریت کلیسا»، «خدمت تعلیم»، «‌مسیحی در جامعه» و …، توزیع سی‌دی‌های تبلیغی رایگان نظیر «عشق»، «خدا محبت است»، «کتاب آفرینش»، «‌داستان خدا» و … نیز از این دست اقدامات هستند.

تبلیغات در اقشارمختلف مردم
سازمان هماهنگ‌کننده تبلیغات مسیحیت با تشکیل گروه‌های متعددی درون کشور انجام تبلیغات را به صورت تخصصی علیه اقشار مختلف اجتماعی و سنی دنبال می‌کند.
الف) گروه سنی: بررسی‌های به عمل آمده توسط گروه پژوهشی نشانگر جذب گروه سنی بین ۱۸ الی ۲۰ سال است. این جذب در فاصله سنی ۲۰ الی ۲۵ سال با ۴۰ درصد رشد مواجه است. در بخش مردان نیز این روند ۶۰ درصد بیشتر است.
ب) گروه‌های اجتماعی: گروه‌های اجتماعی که دارای بیشترین اهمیت و اولویت در برنامه‌های جذب گروه‌های مبلغ مسیحیت هستند، عبارتند از: دانشجویان، معتادان، مخالفان سیاسی نظام، دختران فراری و کودکان خیابانی، بهائیان، لائیک‌ها و معلولان جسمی و مبتلایان به بیماری‌های صعب‌العلاج.


جذب معتادان
معتادان به انواع مخدر و مشروبات الكلي بدليل ضايعات روحي و رواني و جسمي فراوان ، از جمله شكننده ترين بخشهاي اجتماعي در هر كشور به شمار مي آيند.
در ايران نيز بدليل قرار گرفتن كشور در شاهراه مبادلات مخدر و تلاش كشورهاي اشغالگر در افغانستان ، براي توليد و ترانزيت ارزان مخدر ، علي رغم جان فشاني هاي در خور تحسين نيروهاي انتظامي و نظامي شاهد شيوع اعتياد به انواع مخدر هستيم.
در اين ميان بسياري از خانواده هاي معتادان بدنبال پيدا كردن راه رهايي فرزندانشان از دام اعتياد مي باشند ، كه در اين نقطه حساس مسيحيت تبشيري نهايت استفاده را از كمپ هاي ترك اعتياد براي جذب نيروهاي جديد بكار بسته و خصوصا با مستتر شدن در متن آموزه هاي "ان اي" اهداف خود را به پيش ميبرد.
افراد در اين گروههاي ترك اعتياد عملا تن به پذيرفتن روح آموزه هاي مسيحي همچون اعتراف ميدهند و مسيري اعتياد روحي را به جاي اعتياد جسماني و رواني به مخدر هاي شيميايي و طبيعي در پيش ميگيرند.

تبلیغات در کلیساهای خانگی
طبيعي است كه دشمنان اسلام صرف اندك هزينه اي براي داير كردن محلي براي تبليغات ضد ديني را به جنگ هاي نظامي ترجيح دهند و بكوشند تا ازين رهگذر اهداف سياسي خود را در جنگ نرم عليه ايران اسلامي به پيش ببرند.
کلیساهای خانگی، منازلی هستند که کشیشان مسیحی و یا افراد مرتد تازه جذب شده، مالکیت و یا اجاره آنها را در اختیار دارند. این محل‌ها از سوی سازمان‌های کلیسایی با مبالغ قابل توجهی به اجاره در آورده می‌شوند تا توسط مالک، امورات جذب در آنها صورت بگیرد. این مکان‌ها عمدتا شاهد رجوع جوانان تازه جذب شده هستند. همچنین برخی از کتب، سی‌دی‌ها و جزوات شب‌نامه‌ای و وبلاگ‌های اینترنتی، از این اماکن تهیه و توزیع و بروزرسانی می‌شوند. بیشترین آمار در خصوص کلیساهای خانگی مربوط به شهرهای تهران، کرج و رشت است.

اینترنت و وب سايتها
برخی از ویژگی‌های منحصر به فرد اینترنت، زمینه‌ای را فراهم آورده است تا بسیاری از گروه‌ها و جریان‌های غیرقانونی از آن به عنوان وسیله‌ای امن، جهت تبلیغ و جذب بهره‌برداری کند. فعالیت مبلغان مسیحی در اینترنت با استفاده از حداقل ۳۰ سایت و ۲۰۰ وبلاگ فعال، جریان دارد. تالار گفت‌وگوی این سایت‌ها به محلی برای جذب ایرانیانی تبدیل شده است که تبلیغی را دریافت و پس از مدتی به محافل خانگی دعوت می‌شوند. همچنین از دیگر کارایی‌های اینترنت برای گروه‌های مبلغ مسیحیت مظلوم‌نمایی، تشویش اذهان عمومی، و … از طریق انتشار اخبار کذب و بزرگ‌نمایی شده است.

اغواگران
بررسی‌ها به عمل آمده نشان دهنده این مهم است که گروه‌های مبلغ انجیل(باقيد استثنا براي هموطنان مسيحي كه مقيد به اصول و اخلاق حاكم بر جامعه ،كيش و كشورشان هستند)، طیف وسیعی از اغواگران زن را در اختیار دارند و از این گروه برای جذب افراد مذکر بهره‌برداری می‌کنند. این گروه از افراد با سخنرانی و تبلیغ چهره به چهره در محافل و با راه‌اندازی وبلاگ و چت کردن مبادرت به جذب جوانان هوس‌باز می‌کنند.

 مسيحيت هرمی
شبكه هاي هرمي در حال حاضر بخش هاي مهمي از روش هاي جذب در فرقه ها را به خود اختصاص ميدهند كه در لواي جذب چهره به چهره به افراد توصيه ميشود.
بیشتر افرادی که به مسیحیت می‌پیوندند طوطی‌وار به تکرار آموزه‌هایشان می‌پردازند و از حداقل اطلاعات عقیدتی برخوردارند و بعد از مدتی به گسترش تشکیلات گروه‌های تبشیری به شکل شبکه‌های هرمی می‌پردازند.



مراحل جذب به فرقه مسيحيت تبشيري
علاوه بر موارد ياد شده نقش انتقال پيام ها در جذب به اين فرقه بسيار حائز اهمي مي باشد ، بگونه اي كه بیشترین کسانی که به مسیحیت روی خوش نشان می‌دهند از طریق دریافت پیام در رسانه‌ها این حرکت را پیگیری می‌کنند که در ادامه متن به طور مختصر در این بخش به آن اشاره شده‌ است:

 آغاز راه با دريافت پيام
اغلب گروندگان جدید به مسیحیت از سه راه به این آیین جذب شده‌اند: تبليغات حضوری، تلویزیونی و اینترنتی.
این افراد اغلب توسط فردی به آیین مسیحیت دعوت شده‌اند که در دانشگاه محل تحصیلشان و یا در محل کار و سکونتشان با آنها آشنایی داشته است.
گروه دیگر نیز از طریق مشاهده برنامه‌های تلویزیونی و سایت‌های اینترنتی به این آیین‌نامه گرویده‌اند.
برنامه‌های جذاب، سخنرانان توانا، دروغ‌های بزرگ در زمینه اعجاز و…، گفتگوها و تبلیغ آزادی‌های مفرط در این برنامه‌ها بر جذب جوانان کمک شایانی می‌کند.

برقراري ارتباط با مركزفرقه
مخاطبین تلویزیون‌های فارسی زبان اغلب با خارج از کشور تماس برقرار کرده و به وسیله مجریان و اپراتورهای تلفن به یکی از کلیساهای خانگی و کشیش‌های فعال در آن جذب می‌شوند.
در خصوص سایت‌ها و مراجعان حضوری نیز شماره همراه کشیش در اختیار ایشان گذاشته می‌شود. اما قبل از مبادرت به تماس و یا فورا پس از برقراری اولین تماس طی چند مرحله مذاکره تلفنی به مراسم ورود به آیین مسیحیت دعوت می‌شوند.

 دعوت به محافل 
افراد جذب شده در مرحله سوم به یکی از محافل داخل و یاخارج از کشور با درنظر گرفتن بضاعت مالی سفر برای مسافر یا مجموعه دعوت کننده دعوت می‌شوند.
جلسات داخلی در منازل یاد شده موسوم به کلیساهای خانگی که اغلب در مناطق مرفه شهرهای بزرگ قرار دارد برگزار می‌شود. جلسات خارجی که بیشتر به منظور برنامه‌سازی، برگزاری جلسات بزرگ کلیسایی و…. برپا می‌شوند در کشورهایی نظیر ترکیه، قبرس، یونان و…. تشکیل می‌شود. عمده مهمانان این جلسات با هزینه سازمان‌های تبلیغی مسیحیت، سفر و اقامت می‌کنند.

قرار دادن افراد در تشكيلات
تمامي فرقه ها پس از جذب براي باقي نگهداشتن حضور فرد در فرقه به او نقشي سازمان دهي شده و جايگاهيمشخص در تشكيلات اعطا ميكنند.
مرحله چهارم سازماندهی جذب شدگان در گروه‌های محفلی است که به صورت منسجم و تحت نظر فرد مشخصی در هر شهر یا منطقه صورت می‌پذیرد.
پس از مدتی افراد جذب شده پس از طی مراحل فشرده آموزشی به عوامل جذب که باید سازنده یک شبکه هرمی دیگر باشند تبدیل می‌شوند. بیشتر این افراد طوطی وار به تکرار آموزه‌هایشان می‌پردازند و از حداقل اطلاعات عقیدتی برخوردارند.
به هر حال همچنان تبليغات مسيحيت تبشيري از جمله گذاره هاي مهمي است كه فضاي اجتماعي و فرهنگي كشور را براي پيشبرد اهداف دشمنان ايران اسلامي در جنگ نرم ، هموار مي سازد.
بديهي است هر گونه اقدامي از سوي اشخاص حقيقي و حقوقي در راستاي مبارزه با اين بلاي اجتماعي و انحراف نه چندان شايع اما رو به پيش مي تواند ، مستوجب خيرات و بركات زيادي براي كشور عزيزمان باشد.
البته به حول و قوه الهي ايرانيان كه به ميل پذيراي شريعت مقدس اسلام بوده اند ، اثبات كرده اند كه هيچ آئين و فرقه اي را به دين مبين اسلام كه شايسته ترين و برترين و كاملترين آئين نزد خداوند متعال است را ترجيح نميدهند.

نویسنده:حسین بابازاده مقدم با اندکی تصرف

نظرات (0)

هنوز نظری ارسال نشده است

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت